Skip to the content

Naši studenti prisustvovali fizijatrijskoj pripremi rukometne reprezentacije BiH

Studenti univerzitetskog studija Zdravstvena njega usmjerenje Fizioterapija Univerziteta "Džemal Bijedić" Mostar su u petak 27.12.2019. godine u Hotelu Hills imali priliku posjetiti musku rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja se nalazi na pripremama pred odlazak na Evropsko prvenstvo.

 U toku posjete su imali priliku razgovarati sa fizioterapeutom reprezentacije kao i prisustvovati strucnom predavanju. Također, imali su priliku vidjeti pripremu igrača za trening koji su imali povrede ramena, koljena, skočnog zgloba ali i masaže koje su rukometaši koristili pred trening. Nakon obavljenog stručnog dijela, naši studenti zajedno sa voditeljicom studija van. prof. Samrom Mededovic su imali priliku da se druže sa reprezentativacima.


Ovom prilikom želimo da se zahvalimo stručnom štabu muške rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, posebno igračima na prelijepim trenucima, selektoru Bilalu Šumanu, fizioterapeutu reprezentacije i našem uvaženim prof. dr. Murisu Đugu kao kondicioni treneru reprezentacije.
U ime svih nas želimo vam puno uspjeha na Evropskom prvenstvu. SRETNO!

Zdravstvena njega

Adresa:
Sjeverni logor b.b., Mostar 88104, BiH

E-mail: 
zn@unmo.ba

Telefon:
+387 36 281 272

Studentska služba

Adresa:
Sjeverni logor b.b., Mostar 88104, BiH

E-mail:
azer.kajtaz@unmo.ba

Telefon:
+387 36 571 388

Copyright © 2024 UNMO.ba